Apartman A3 sa jacuzzijem (4+2)

Studio Apartman A3 je smještaj sa 4 zvjezdice pogodan za max. 6 osobe (4+2 osobe). Ovaj apartman (80 m²) nalazi se na prvom katu obiteljske kuće i opremljen je s blagovaonicom/dnevni boravak (ista prostorija), kuhinja, dva wc-a, dvije sobe  i terasa (20 m²). Dnevna soba ima ugaonu garnituru na razvlačenje pogodnu za druge dvije osobe. Također Vam pružamo posteljinu, ručnike, sapun i toalet papir, sve uključeno u cijenu najma.
Kuhinja je opremljena za kuhanje, sadrži ploču za kuhanje, toster, mikrovalnu pećnicu, kuhalo za vodu, pećnicu, perilicu za suđe, aparat za kavu i hladnjak. U dnevnom boravku nalazi se stol sa 6 stolica. Smještaj ima klima uređaj, privatni parking, a postoji i mogućnost korištenja vanjskog grilla. Na terasi je stol sa 6 stolica, dvije ležaljke i jacuzzi. Kućni ljubimci nisu dopušteni. Zabranjeno pušenje.

Prijava 14:00 – 23:00 sati
Odjava 07:00 – 10:00 sati

Apartman A2 (2+1)

Studio Apartman A2 je smještaj sa 3 zvjezdice pogodan za max. 3 osobe (2+1 osoba). Ovaj apartman (36 m²) nalazi se u prizemlju obiteljske kuće i opremljen je s blagovaonom / dnevni boravak (ista prostorija), kuhinja, wc,  terasa (8 m²) i spavaća soba. Soba je opremljena sa bračnim krevetom za 2 osobe. Dnevni boravak ima jedan trosjed pogodan za spavanje 1 osobe. Kupaonica je opremljena sa perilicom rublja. Također Vam nudimo posteljinu, ručnike, sapun i toalet papir, sve uključeno u cijenu najma.
Kuhinja je opremljena za kuhanje jer sadrži ploču za kuhanje, toster, mikrovalnu pećnicu sa grilom, perilica posuđa, kuhalo za vodu, aparat za kavu i hladnjak. U dnevnom boravku nalazi se stol sa 3 stolice. Smještaj ima klima uređaj, privatni parking, a postoji i mogućnost korištenja vanjskog grila. Kućni ljubimci nisu dopušteni. Zabranjeno pušenje.

Prijava 14:00 – 23:00 sati
Odjava 07:00 – 10:00 sati

Apartman A1 (2+2)

Studio Apartman A1 je smještaj sa 3 zvjezdice pogodan za max. 4 osobe (2+2 osobe). Ovaj apartman (30 m²) nalazi se u prizemlju obiteljske kuće i opremljen je s blagova/dnevni boravak (ista prostorija), kuhinja, wc i terasa (10 m²). Dnevna soba ima jedan bračni krevet pogodan za 2 osobe i jedan kauč na razvlačenje pogodan za druge dvije osobe. Također Vam pružamo posteljinu, ručnike, sapun i toalet papir, sve uključeno u cijenu najma.
Kuhinja je opremljena za kuhanje, sadrži ploču za kuhanje, toster, mikrovalnu pećnicu, kuhalo za vodu i hladnjak. U dnevnom boravku nalazi se stol sa 2 stolice. Smještaj ima klima uređaj, privatni parking, a postoji i mogućnost korištenja vanjskog grilla. Kućni ljubimci nisu dopušteni. Zabranjeno pušenje.

Prijava 14:00 – 23:00 sati
Odjava 07:00 – 10:00 sati